FLEUR / TECKEL TRAIL HAILEY

 

Fleur komt van Teckel Trail en is een mooie wildkleur ruwhaar teckel.

 

Fleur is erg lief en vrolijk, ze luisterd goed en is makkelijk. Ze blaft bijna niet, zelfs niet als de deurbel gaat of als er een onbekende binnenkomt.

Ze loopt graag los in het bos of het park en ze zit graag naast je op de bank. Ook is ze gek op knuffelen en op andere dieren, zoals katten en cavia's.

PIP / JADE VAN HUIZE BENJAMIN

 

Pip Komt van Huize Benjamin. Ik heb haar zelf gefokt. Haar moeder is Fleur (zie boven).

Pip is een Choco wildkleur ruwhaar standaard Teckel. Ze is erg vriendelijk voor alles wat leeft. Behalve voor de planten in de tuin.

Maar het meest houdt ze van kinderen.

Pip blaft niet. Wel heeft ze jacht instinkt in zich. Ze komt regelmatig met een levend vriendje thuis. Ik noem er een paar op; muizen, mollen, slakken, wormen. Ze graaft ze zelf op en laat ze in huis vrij.

Een echt lieve vrolijke veelzijdige Teckel.

TINK / BRIGIT BARDOT VAN HUIZE BENJAMIN

 

Tink is een dochter van Pip haar eerste nest.

Tink is een donker wildkleur standaard ruwhaar teckel.

 

Ze is erg vriendelijk, lief en mooi. Ze houdt erg van knuffelen. Een goede wandeling vindt ze ook fantastisch. Tink blaft alleen naar onvriendelijke honden. Lekker eten is een favoriete bezigheid. Ze is een echte Bourgondiƫr.

JOSJE / PLATINA VAN HUIZE BENJAMIN

 

Josje is een donker wildkleur standaard ruwhaar teckel.

Ze is een dochter van Pip haar tweede nest.

 

Josje is een vrolijk lief meisje met een open karakter. Zij speelt graag met andere honden. Blaffen doet ze nooit. Ze weet wat ze wil en geeft dit goed aan. Het leven is voor Josje een feestje.

LULU / WAGGLE ATTACK UP ON THE CATWALK

 

Lulu komt van Kennel Waggle Attack. Ze is gefokt door Yvon Booter.

Lulu is een Choco and Tan Dwerg Teckel Korthaar.

Het is een vriendelijk vrolijk meisje voor mens en dier. Ze wil graag bij je op schoot zitten, eigenlijk liever in je nek.

Ze wil graag knuffelen en is erg jaloers als een ander geknuffeld wordt. Alle aandacht moet voor haar zijn en anders komt ze er wel tussen om de aandacht op te eisen.

 

Lekker slapen doet ze onder een zachte deken of een slaapzak.

Lulu past goed in de roedel tussen de andere honden. Ze heeft een hekel aan regen en wil dan ook echt niet naar buiten, Maar we gaan toch. Lulu blaft niet.

Copyright 2015  tel. 06 2266 9544  j-salazar-1@hotmail.com